Dr. van Haeringen Laboratorium B.V.

Nieuws

Nieuw pakket Hond Vachtkleur en Vachtvariatie beschikbaar.

08-10-2020

Voor de bepaling van de vachtkleur en vachttype van uw hond hebben we een nieuw pakket beschikbaar. Het pakket biedt naast de vachtkleuren E-, Em-, K, B-, A- en D-locus ook de patronen Piebald (bont), Saddle tan vs black-and-tan en Panda White Spotting. Voor bepaling van het vachttype zijn de testen haarlengte, gekrulde vacht en Improper Coat in het pakket aanwezig.

De DNA-testen in de pakket bepalen de genetische varianten die aanwezig zijn bij de genen van uw hond. Met deze varianten kunnen diverse vachtkleuren, -patronen en vachttypen onderscheiden worden. We hebben op deze website uitgebreide informatie beschikbaar over de vererving van de verschillende vachtkleuren en vachttypen. Klik hier om naar deze uitgebreide informatie te gaan.

Voor meer informatie over dit H638 Combinatiepakket Vachtkleur & Vachtvariatie verwijzen we u graag naar onze webshop. Bestellen van dit Combinatiepakket is mogelijk via onze webshop. U ontvangt kosteloos de swab voor de afname van het DNA-materiaal van uw hond, monstername is eenvoudig mogelijk met deze swab.