Dr. van Haeringen Laboratorium B.V.

H638 Combinatiepakket Vachtkleur en Vachttype

Achtergrond

Dit combinatiepakket Vachtkleur en Vachttype bevat meerdere DNA-markers voor een aantal kenmerken en ziekten. De DNA-markers kunnen getypeerd worden op dieren in elke leeftijd. De DNA-markers kunnen getypeerd worden op dieren in elke leeftijd. Het Combinatie Pakket bevat de volgende DNA-markers:

H733 Vachtkleur B-locus
H734 Vachtkleur E-locus
H818 Vachtkleur Em-locus
H819 Vachtkleur K-locus
H820 Vachtkleur A-locus
H821 Vachtkleur I-locus
H847 Vachtkleur D-locus Improved (MLPH)

H326 Vachtkleur Piebald (bont)
H353 Vachtkleur Saddle tan vs black-and-tan
H354 Vachtkleur Panda White Spotting
H765 Haarlengte
H848 Improper Coat/Furnishings
H921 Vacht - Gekrulde Vacht

Het kan voorkomen dat één of twee testen uit het combinatiepakket geen resultaat geven. Doordat we het combinatiepakket tegen een zeer laag tarief aanbieden is het kostentechnisch niet mogelijk een marker te hertesten om alsnog een resultaat te krijgen.

Als een DNA test heel belangrijk voor u is, raden wij aan om de test los te bestellen via de webshop. Bij losse testen worden, indien nodig, altijd hertesten uitgevoerd zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn.

Test specifieke informatie

Dr. van Haeringen Laboratorium B.V. (VHL) initieert een strategie voor genetische vooruitgang, door meerdere DNA-markers in een Combinatiepakket aan te bieden. Deze mogelijkheden zijn ontstaan vanuit technische aanpassingen in de uitvoering van DNA-testen.

Sinds 2015 zijn twee merknamen ontwikkeld. CombiGen® is vooral gericht op dierenartsen, terwijl CombiBreed® vooral gericht is op fokkers en/of eigenaars. Gedetailleerde informatie over vachtkleuren en vachtvariatie vindt u op www.combibreed.com.

Leeftijd

Informatie over individuele testen is elders beschikbaar op deze website.

Doorlooptijd

De doorlooptijd van testen is van meerdere factoren afhankelijk, zoals de transportduur van uw monster naar de testlocatie, de testmethode(n) en of de testen in zijn geheel of een deel daarvan door een buitenlands partnerlaboratorium of patenteigenaar uitgevoerd worden.

De doorlooptijd van testen die in onze eigen laboratoria uitgevoerd worden is normaal gesproken 10 werkdagen na ontvangst van het monster bij het test laboratorium (VHL, VHP of Certagen). Voor testen die door een partnerlaboratorium (een zgn. “partner lab test”) of patenteigenaar uitgevoerd worden is dit minimaal 20 werkdagen na ontvangst van uw monster. Omdat de transportduur naar onze buitenlandse partner laboratoria of patenteigenaar sterk kan variëren door factoren die we niet kunnen beïnvloeden, is dit slechts een ruwe indicatie.

LET OP!
Soms kan het nodig zijn dat uw monster opnieuw moet worden getest. Dit noemen wij een hertest. In dat geval zal uiteraard de doorlooptijd toenemen.

Locatie van ziekte of kenmerk

Informatie over individuele testen is elders beschikbaar op deze website.

Ras afhankelijkheid

Voor deze test worden monsters van alle rassen geaccepteerd.

Monster materiaal

Voor dit onderzoek worden de volgende materialen geaccepteerd: Bloed EDTA, Bloed Heparine, Sperma, Swab, Weefsel. Neem contact op met Dr. Van Haeringen Laboratorium als je graag nog andere materialen wil indienen.

Resultaat

Informatie over individuele testen is elders beschikbaar op deze website.

Vererving

Informatie over individuele testen is elders beschikbaar op deze website.

Ernst van de aandoening

Informatie over individuele testen is elders beschikbaar op deze website.

Code H638

Combinatiepakket Vachtkleur en Vachttype

€ 153,67 (Inclusief 21% BTW)
€ 127,00 (Excl. BTW)
Aantal